News
Dom > News > Sadržaj
Екстракт Ехинацеа Пурпуреа, екстракт Ехинацеа, полифенол, киселина киселина
- Jul 23, 2018 -

Шта је Ецхинацеа Пурпуреа екстракт?

Ехинацеа је биљка која је веома популарна за примену код прехлада и грипа. Ехинацеа су вековима користили домаћи Американци пре доласка европских истраживача. Током деведесетих година, употреба Ехинацеа полетела је у Сједињеним Државама, а биљка је постала популарна иу Европи. Ехинацеа се користи у многим западним народима јер верује да биљка промовише здравље имуног система и минимизира неке од симптома болести. Ехинацеа или пурпурни конусни цвијет је северноамеричко вишеслојно које је аутохтоне до централних равница у којима расте на путним обронцима, преријама, пољима иу сухим, отвореним шумама. Такође се зове корен змије, јер расте из густог црног корена који су индијанци користили за третирање змајева.


Функција и здрави добит екстракта Ецхинацеа Пурпуреа

1. Истраживање показује да екстракт ехинацеа пурпуреа има способност подизања отпорности тела бактеријским и вирусним инфекцијама стимулисањем имуног система.

2. Ецхинацеа пурпуреа екстрактни прах је такође антибиотик и помаже у ублажавању алергија, а цицхориц ацид се вековима користи за чишћење кожне инфекције.

3. Ецхинацеа пурпуреа екстракт је најефикаснији детоксикант у западном биљном леку за циркулаторни, лимфни и респираторни систем.

4. Ецхинацеа пурпуреа екстракт може се користити за антивирусне, анти-гљивичне, анти-туморне, анти-инфекције и анти-канцер.

5. Ецхинацеа пурпуреа екстракт може третирати артритис или кожне болести, промовисати поправку ране, цицхориц ацид може ослободити зубобољу и бол опеклина.


Примена Екстракта Ецхинацеа Пурпуреа

1. Примијењен у фармацеутском пољу, екстракт ехинацеа пурпуреа се углавном користи као сировина у превенцији рака, као што су рак дојке, канцер простате и рак дебелог црева.

2. Примијењен у области здравствене заштите, прах екстракта ехинацеа пурпуреа се углавном користи за побољшање симптома менопаузе код жена и остеопорозе.

3. Као имунолошки модулатор, екстракт ехинацеа пурпуреа се широко користи као сировина у области козметике.

4. Као адитиви за храну екстракт ехинацеа пурпуреа се широко користи у прехрамбеној индустрији.


Ецхинацеа Пурпуреа екстракт


НутраВаллеи Биотецх Инц.

Аддр .: Рм1607, Товер А Греенланд Центре, Но.5 Јиние Роад, Кси'ан, 710065, Кина

Е-маил: инфо@нутраваллеи.цом

Сајт: ввв.нутраваллеи.цом

Тел: 86 (29) 8102 4585/86 (29) 6880 9325/86 (29) 8112 0808

Ћелија: 86 181 3390 5886