Knowledge
Dom > Knowledge > Sadržaj
Шта је Рходиола Росеа екстракт?
- May 16, 2018 -


Рходиола има легендарну историју из хиљаду година. Викинги су зависили од биљке како би побољшали своју физичку снагу и издржљивост, док су кинески императори послао експедиције у Сибир, како би вратили "златни корен" за медицинске препарате. Људи из централне Азије сматрали су да је чај припремљен из Рходиола росеа најефикаснији третман за прехладу и грип. Монголски лекари су га прописали за туберкулозу и рак.


Рходиола се састоји од неколико врста биљака у породици Црассулацеа и углавном се налази у арктичким планинским подручјима Сибира. Корен биљке се користи медицински и познат је као "арктички корен" или "златни корен", а недавно и "кренулин". Родиол се користи стотинама година за лечење симптома сличних и грипа, промовише дуговечност и повећава отпорност тела на физичке и менталне напетости.


Рходиола се обично сматра "адаптогеном" и верује се да ојача тело и ум како би повећала отпорност на мноштво напрезања. За кључне активне састојке у Рходиоли се верује да су росавин, росарин, колаген и салидрозид.


Извод из Рходиоле росеа се сматра сасвим сигурним. Нема познатих контраиндикација или интеракција са другим лековима / лековима, али постоји одређени потенцијал за алергијске реакције код неких појединаца.


Rhodiola Rosea Extract.jpg


Екстракт Рходиола Росе


НутраВаллеи Биотецх Инц.

Аддр .: Рм1607, Товер А Греенланд Центре, Но.5 Јиние Роад, Кси'ан, 710065, Кина

Е-маил: инфо@нутраваллеи.цом

Сајт: ввв.нутраваллеи.цом

Тел: 86 (29) 6880 9325 или 86 (29) 8112 0808

Ћелија: 86 181 3390 5886